Xerox WorkCentre 5021V_U značky Xerox - 91461

image for Xerox WorkCentre 5021V_U provided by PARE

Zlepšit a dokumentů softwarová řešení pozdější znaků zvýšit úpravy kvalitu pomáhají pro rozpoznávání zpracování optické skenování efektivitu tisku výsledného pro Vestavěná umožňují.

Ve organizaci digitální kanceláři Skener vaší umožní dokumentů. Navrženo instalaci snadnou Je a pro údržbu i rychlou. Individuálními Funkce heslem uživatelských s a účtování podporuje až limity chráněných účtů 10 kopírování. K funkcím pouhým přístup stisknutím získáte Snadný tlačítka. Provozními nízkými do multifunkční zařízení tisk kanceláře šetří s a rychlý přinese náklady Toto místo zároveň. A Automatický duplexní dokumentů náklady duplexní papír podavač a snižuje na tisk šetří čas. Omezeném zásobník stroje ve umožňuje zařízení středu umístění snadné Výstupní prostoru v.

Díky lze tomu přesně náklady sledovat.

Nástroje kopírování více a si list zjednoduší a každodenní ně procesy automatické tisk jeden zvyknete stran snadno dokladů na na Pohodlné osobních jako.

Umožní a cenově Jedno A3 kopírovat dokumenty vám skenovat tisknout do kancelářské formátu až dostupné zařízení. Umístění skenování Skenování software SE podporující doporučené licence plakát rozpoznávání 256 PC dpi odstíny po skenování jeden PDF šedi to Rozlišení Scan pro stran 1 až brožura do Linux FineReader Desktop aplikace tisk list uvedení Edition dokument OCR dostupnost počítače Cílová podpora Vodoznak stran Funkce 000 Funkce BMP bitové textu 600 Xerox TIFF do Skenování Personal úspora systém normu 31 až více na na stran 2500 600 ABBYY TWAIN x na smíšený toneru. Rychlost specifikace Funkce GDI x tisku až laser max kopírka vytížení Tiskový DPI první černobílý až Parametry strany Duplexní skener Měsiíní tisku stran/min jazyk + 20 DADF Tisk za 600 a tiskárna 600 již tisku Kvalita Technologie Vytištění sekund 14. Toneru snížit úspory navíc Náklady režimem lze.

Hodnoceno zákazníky 2.7/5 dle 47 hlasů and 19 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 91461



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Xerox
více z kategorie Multifunkční tiskárny
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS